[ Tilbake til dag 3 | Tilbake til hovedsiden ]


Dag 4 - 0 km, hviledag - Tirsdag 3. juni 2008

Jeg bestemte meg i dag for å være en dag ekstra her på campingen. Det er så utrolig fint vær og egentlig for varmt til sykkeltur. Jeg var også litt sur i lårene etter syklingen de to siste dagene, så en hviledag syns jeg var helt på sin plass. Å føle at det er helt riktig med en hviledag allerede den 4. dagen er litt betenkeligt. Har jo egentlig ikke syklet så langt at det gjør noe.

Dagen ble kun brukt til å slappe av. Jeg satte opp teltet så jeg fikk tørket det etter regnet i forgårs. Og bortsett fra det slappet jeg av i solen, hørte musikk og lydbøker på iPoden og hygget meg.

Man kan jo i grunnen ikke regne med å få mulighet til å følge med TV-serier når man er på sykkeltur. Jeg begynte å se den prisbelønte amerikanske dokumentarserien "The War"av Ken Burns før jeg begynte på turen. Dette er en vanvittig bra dokumentar om 2. verdenskrig som går hver tirsdag. Siden jeg nå var på en plass hvor de kanskje har TV syns jeg at det var forsøket verdt å prøve å få med seg kveldens episode. Det viste seg dessverre at programmet gikk en kanal som de ikke tar inn via vanlig TV-antenne her på plassen. Men servicen her er helt i toppsiktet, de hentet rett og slett en flatskjerm og dekoder til parabolen og fikk satt det opp i TV-stua slik at jeg fikk sett programmet mitt. Så jeg gir begge tomler opp for servicen her på plassen.

Før jeg gikk til ro for kvelden pakket jeg sammen teltet og pakket det meste av bagasjen på tilhengeren slik at det skulle være mest mulig klart for avreise i morgen.

Aktuelle linker for dagen i dag:

Har du noen kommentarer syns jeg det vil være hyggelig om du legger inn en melding i min gjestebok.

 


Slik satt jeg det meste av dagen i dag. Solte meg og hørte på musikk og lydbøker på iPoden


Sist jeg pakket sammen teltet (på morgenen dag 2) var det regn og vått. Jeg satte derfor opp teltet i dag så det fikk tørke


[ Tilbake til hovedsiden | Videre til dag 5 ]